Boje - Lakovi - Pribor

programi za drvo, metal i auto reparatura

Informacije:

info@ana-a.com

Financije:

financije@ana-a.com

caparol

Jub Design Studio

Načini plaćanja:  gotovina

                         virman

                         kartice

MaestroMastercard Visa Electron

 visaamex

 

uradi sam

   Program URADI SAM

Croatian English French German Italian

program za drvo

Helios

img0070Poduzeća grupe HELIOS nastoje pratiti nove tehnologije nanošenja i sušenja premaznih sredstava, zahtjeve strogih ekoloških standarda i promjene modnih trendova.

Opširnije...

Nova - chem

nova-chemNOVA-chem je tvrtka koja ima širok asortiman proizvodnje, prodaje i ugradnje palete proizvoda za antikorozivnu zaštitu metalnih i atmosfersku zaštitu betonskih konstrukcija iz epoksida, poliuretana, alkida i akrilata. Osnovana 1992. godine u Karlovcu, proizvodi antikorozivna sredstva, epokside i ostala veziva uz aditive u graditeljstvu.

Belinka

belinkaBelinka Belles je vodeća tvrtka u Sloveniji pri prodaji lazurnih premaza za široku potrošnju, a izvoz se povećava iz godine u godinu. Proizvodi asortiman za sustavnu zaštitu drveta, površinske premaze, lazure, premaze na bazi vode i sredstva za sanaciju drveta.

Opširnije...

Jub

JubLinija JUBIN Lasur nudi proizvode, prozirne premaze koji štite drvo, a zadržavaju njegov prirodan izgled. Koristimo ga za zaštitu i dekoraciju drvenih površina.

Opširnije...

Sia Abrasives

siaSia Abrasives, sa sjedištem u Švicarskoj, je jedan od vodećih svetskih proizvođača kompletnih abrazivnih sustava. Ti sustavi su prilagođeni specifičnim zahtjevima za površinsku obradu svih vrsta površina. Tvrtka zapošljava preko 1250 osoba širom svijeta a predstavlja partnere u preko od 80 zemalja.

Opširnije...

Chromos

chromosChromos je vodeća tvrtka u Hrvatskoj što se tiče proizvodnje boja i lakova.  Osnovana je u Zagrebu još davne 1920. Godine. Povezana je s vodećim europskim kemijskim industrijama (BASF, BAYER, IG Farben, CIBA, HOECHST i ostalim.

Opširnije...